Kontakt:

Daniel Hofmann

mob. 0708432988

e-mail. daniel@stylusaudio.se

Stylus audio • Erik Dahlbergsgatan 25 • 115 32 Stockholm

Vår integritetspolicy

Musik är livet.

Musiken kan uttrycka saker som ingenting annat. Den framkallar känslor och helar sjuka. Den lugnar oss när det går för fort och den kan öka tempot när allt går för långsamt. Att säga att musik är magisk är faktiskt en underdrift. 

Stylus ambition är att leverera världsledande produkter, service och kunskap. Vi finns där långsiktigt för våra kunder så att vi på bästa sätt kan hjälpa till när något i musiksystemet förändras. Hos oss finns det alltid en eldsjäl bakom de produkter vi representerar.

Musik återgiven över en viss kvalitet gör att vi lättare kopplar ihop oss med det musikaliska budskapet. Då förlorar vi oss i musikens unika värld på ett sätt som inte är möjligt om det inte är riktigt bra. Därför vill vi också hjälpa fler människor att berika sina liv genom produkter och tjänster som skapar en omedelbar och djup koppling till musiken. Så som musiken förtjänar att upplevas.

Vi jobbar med många av de bästa butikerna i Norden. Vi stöttar dem med marknadsföring, events, logistik, kontakt med leverantörer, lager och service.  Butiker som också delar vår passion för musik och service samt en vilja att erbjuda sina kunder produkter med långsiktig kvalitet.

Är din ambition att få uppleva det bästa är du välkommen till vårt showroom på Erik Dahlbergsgatan 25. De mest exklusiva komponenterna i vårt sortiment finns som regel där.  Vi kommer att ha öppet på dina villkor, så boka tid eller håll utkik efter våra events som är öppna för alla. Skriv gärna upp dig för vårt nyhetsbrev nedan.