Välkommen till vårt showroom!

Här hittar du de roligaste diskussionerna och bästa produkterna. Tanken är att kunna erbjuda dig att lyssna på och låna hem utvalda delar av vårt exklusiva sortiment, produkter du inte hittar någon annanstans i Sverige. Och du kan fråga om allt ifrån hur man justerar en skivspelare, hur du optimerar ditt system till hur placerar dina högtalare. Inga diskussioner är tabu hos oss. Vill du prata om strömförsörjning, hårda eller mjuka fötter, pickupinställning eller NOS-rör så är du hjärtligt välkommen till oss!

Vi kommer också att ha temakvällar med jämna mellanrum när vi förklarar och demonstrerar hur du får bäst utbyte av den utrustning du redan har, eller fördjupar oss i t ex rullband, vinyl, eller streaminglösningar.

Vi har öppet för drop-in varje onsdag från 16.00-19.00. Andra tider enligt överenskommelse.

Du hittar oss på Erik Dahlbergsgatan 25 i Stockholm.

Några av de märken som är tillgängliga att köpa via vårt showroom och de produkter som finns tillgängliga för lyssning eller hemlån exemplifieras nedan. Förutom dessa så kommer vi naturligtvis att ha Nordost, Brinkmann, VPI, Lyra med flera på demonstration, men de produkterna säljs via våra återförsäljare.